Om oss

Pamir Redovisningsbyrå

Pamir redovisningsbyrå har som vision att alla företag i Sverige ska kunna beställa ekonomi- och redovisningstjänster utan att behöva betala en förmögenhet för tjänsterna. Vårt mål är att vara Sveriges mest kostnadseffektiva redovisningsbyrå och vi har inte långt kvar dit, om vi inte redan är där. Vi har lång erfarenhet av redovisning, bokföring och deklarationer och vi gör alltid vårt jobb med glädje.

Ett kostnadseffektivt alternativ

Pamir redovisningsbyrå erbjuder ekonomitjänster till förmånliga priser. Våra tjänster frigör tid som våra kunder istället kan använda till att utveckla sina kärnverksamheter. Det är tryggt att samarbeta med oss, du får ökad kontroll samt bättre insyn i ditt företags ekonomi och dessutom mer pengar kvar i plånboken.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att alla företag i Sverige ska ha råd med sin bokföring, bokslut och redovisning. De ska ha tid att utveckla sina kärnverksamheter utan att den redovisningsmässiga delen urholkar deras budget. Vi vill vara våra kunders utvecklingspartner.

Våra medarbetare

Hos oss har vi kompetenta medarbetare med relevant formell utbildning och dokumenterad erfarenhet inom området. Vi har ett personligt engagemang och har väl inarbetade rutiner för att välja ut rätt kompentens och rätt personlighet när vi anställer våra nya medarbetare. På Pamir Redovisningsbyrå arbetar vi fortlöpande med att utveckla våra medarbetares kompetens genom stora satsningar på professionell utveckling.

Våra kunder

Våra kunder är i stor utsträckning ägarledda små- och medelstora företag. Vi har jobbat med många olika typer av företag och har erfarenhet av de flesta branscher samt företagsformer. Vi har långvariga relationer med våra kunder och har Sveriges nöjdaste kunder, enligt kunderna själva.

Vi sätter kundens behov och möjlighet i centrum och utformar samarbeten i enlighet med våra kunders önskemål. Uppdraget utförs av oss men det är alltid våra kunder som har sista ordet om det levererade resultatet. Tillsammans bestämmer vi omfattningen av uppdragen och hur djupgående dessa ska vara. Hos vissa kunder tar vi hand om hela ekonomifunktionen, men många behöver bara vår hjälp med kontering och bokslut. 

Pamir Redovisningsbyrå • Beckasinvägen 20, 197 32 Kungsängen • Tel: 072 - 985 73 70 • info@pamirredovisning.se